Tips til hvordan du udvider din kundekreds for dig som er coach

Arbejder du som coach, eller vil du gerne det i den nærmeste fremtid, men er i tvivl om hvordan du kan udvide din kundekreds og skabe mere interesse omkring dit navn? Så er du kommet til det rette sted. Her får tips til hvad du kan gøre for at dit navn som coach, bliver set flere steder og du dermed får flere kunder.  

Når man arbejder i et erhverv hvor man skal sælge sig selv som et produkt, eller hvor ens navn er det som man ønsker at kommunikere ud til kunderne, kan det nogle gange være grænseoverskridende sådan at skulle sælge sig selv. Dog er det i disse tilfælde også vigtigt at man skaber et godt ry for sit navn, og at man skaber omtale og når ud til mange mennesker for at man kan få flere kunder og en bred kundekreds. 

Tænkt i anderledes baner 

Som vi efterhånden bruger de sociale medier mere og mere, bliver vi også eksponeret for flere reklamer som fluktuerer i medierne omkring os. Med tiden kan man blive mere og mere blind for disse reklamer, og på den måde bliver de mindre effektive. Forsøg at tænke i anderledes baner. Fx kan du printe brochure ud og dele dem ud til relevante messer. klik her for at finde redskaber til dette.  

Desuden er det en god idé at skabe et godt netværk med andre som arbejder indenfor samme område, så man kan spare og kommunikere med andre. Find andre danskere på denne side.