Valg af coaching kursus

Coaching er blevet noget for alle – for sporten til virksomheden, fra institutionen til Hr. og Fru Danmark på gaden. Det er for unge og ældre og alle derimellem. Vi har alle brug for hjælp til at høre vores indre stemme.

I Danmark er der masser af tilbud om coaching kurser. Her kan du finde inspiration til en masse af de muligheder der er. Der er også mulighed for at dykke ned i hvilken form for coaching du/I har brug for – og ikke mindst hvad coaching er for en størrelse. Har du lyst til at uddanne kan du orientere dig i hvilke former der er og hvad det kræver. Af dig undervejs såvel som efter. Kodeordet er udvikling. Udvikling af dig selv og andre. Udvikle andre ved hjælp af spørgsmål, hvor man selv skal finde svar. For dem er er klogest på deres liv er i virkeligheden oftest dem selv. De skal bare lidt hjælp og nogle værktøjer.

Coaching – DIN vej

Det er der vigtigt at at vælge og stå ved sin vej. Du kan vælge for dig selv, hvis det handler om personlig udvikling. Du kan handle på vegne af et firma – fordi du har ansvaret retning. Det er vigtigt at du minder dig selv om at dette er en proces. I enhver proces er der fremskridt og tilbageskridt. Tag begge dele som led i livets udvikling. VI er kommet langt ved at reflektere over vores fejl. Vi er kommet længere ved at erkende, at man bliver bedre hvis man lærer af dem. Vi kommer længst hvis vi holder fokus på det enkle. Hvad er vigtigst for dig?