Tag din træning til næste niveau med en pull up bar

Hvis du drømmer om at tage din træning til det næste niveau, kan det være, at en pull up bar er lige dét, der gør forskellen for dig. En pull up bar er et uhyre simpelt redskab, men med et hav af styrkende muligheder. Læs mere her! 

Der er mange grunde til, at det kan være svært at tage sig sammen til at træne. Danmark byder ikke altid på det sjoveste vejr, og har man en halvlang tur til fitnesscenteret, kan man blive demotiveret, allerede inden man har klædt om. 

Heldigvis findes der mange gode muligheder for, hvordan vi kan få motivationen tilbage, og vores sind og krop til at samarbejde med os igen. Det hjælper at tænke lidt kreativt. Har du fx overvejet at installere en pull up bar i hjemmet? 

Pull up baren er nem at installere 

Du tænker måske, at det er lettere sagt end gjort at installere en pull up bar til træning, men… det er det faktisk ikke! En pull up bar er ikke bare ekstremt nem at bruge, den er også nem at installere i hjemmet.  

Du kan nemlig både få den til at hænge på væggen, i loftet eller i dørkarmen. Og du kan også få et fritstående pull up stativ. Samtlige modeller forhandles blandt andet hos Nettofitness, hvor du i øvrigt også får favorable og overskuelige priser. 

Pull up bar væg  

Det fede ved en pull up bar til væg er, at du kan hænge den et sted, hvor du alligevel går forbi mange gange i løbet af dagen. Da er der nemlig stor sandsynlighed for, at du vil tage dig selv i at tage nogle hurtige greb og løft, hver gang du går forbi. Og har du gæster, vil de sikkert gøre det samme. 

Det eneste, du skal være opmærksom på med en pull up bar væg er, at din væg skal kunne holde til det. Hele din kropsvægt skal jo kunne bæres, så med en porøs væg går det desværre ikke. Ligeledes kan lejeboliger også have sine begrænsninger, når det kommer til at montere den slags i væggen. 

Pull up stativ 

En anden mulighed er det fritstående pull up stativ. Her er du ikke begrænset af, hvilken type vægge, der tilfældigvis omgiver dig. Du kan placere pull up stativet, hvor du vil og også flytte rundt på den, hvis du får lyst til. 

Har du fx et lokale til træning, fx en lille fitnesskælder, kan pull up stativet gøre sig rigtig godt her. Det passer godt ind i et træningsrum, og med bare et par enkelte redskaber, måtter og håndvægte kan du invitere vennerne til træning. De vil med garanti blive imponerede. 

Har du overvejet en træningscoach? 

En anden måde hvorpå du kan opnå den ønskede motivation til træning, er selvfølgelig at investere i en træningscoach. Det kan altså godt betale sig, selvom det ikke altid er helt billigt! Her får du nemlig ikke kun professionel og intensiv træning af kroppen, men også af sindet. Du lærer at lure dig selv, din motivation og din demotivation, så der ikke længere er noget, der kan holde dig tilbage fra at smutte i træningstøjet.