Find de film på nettet, du elsker

Savner du også at se film på nettet? Måske en tjeneste, der giver dig mulighed for at finde dine yndlingsfilm fra 80’erne og 90’erne, uden du skal bekymre dig om alt for høje priser? Der findes heldigvis masser af muligheder på nettet i dag, og du kan prøve hver og en for at finde din næste yndlingsfilm. Læs videre her og bliv klogere på en verden af film.  

Der findes mange film i dagens filmland. Ofte føles det som om, der findes endnu flere filmtjenester. Har du fundet din endnu? Måske finder du en på vejlelober.dk? Ellers må du prøve Netflix eller HBO. Streamingtjenester er der nok af, men det handler om at finde den, der passer bedst til din smag.  

I din smags tjeneste 

Uanset hvilke film, du holder mest af, så findes der sandsynligvis en tjeneste til dig. Har du hørt om Mubi? Det er en rigtig filmtjeneste for feinschmeckere. Deres princip er, at de altid har 60 film til rådighed. De tilføjer og fjerner en hver dag, så der altid er nyt indhold til dig. Og herfra har du to måneder til at se de film, der bliver lagt op. 

Samtidig er det ikke bare alle og enhver film, der bliver lagt herop. Det er film, der er nøje udvalgt og ligefrem kurateret til dig, så du ikke behøver lede efter de fede film selv. Du finder altså noget, du med garanti aldrig har hørt om før, men som stadig bevarer den høje kvalitet, du leder efter.  

Find dit næste blogunivers 

Hvis du savner steder, hvor du kan finde uforpligtende snak om film og en masse andet stof, så bugner nettet af muligheder for blogs og talerør for mennesker med noget på hjerte. Prøv det her, hvis du gerne vil blive klogere på alt mellem himmel og jord.  

Filmsnak kan du måske finde på talkabout.dk, hvis de kigger i deres blogarkiver. Der er nemlig masser af forskellige emner at vælge imellem. Du kan blive klogere på alt fra, hvordan du pifter hjemmet op med spritnye farver, til hvordan du klarer hverdagen på bedst mulig vis.  

Masser af muligheder på internettet 

Uanset om du er filmnørd eller ej, så har nettet masser at byde på. Du skal også huske på, at der findes gratis tjenester, hvor du kan finde alt fra dokumentarer til spillefilm og serier. Danmark Radio giver dig faktisk adgang til rigtig meget materiale, der kan være spændende at følge med i. Og det er ganske gratis, så længe du går på internettet fra en dansk IP-adresse. 

Herefter er youtube faktisk også en god mulighed for at finde spændende dokumentarer om alt fra Anden Verdenskrig til udforskningen af solsystemet. Hvis du kan leve med lidt reklamer undervejs, så behøver du heller ikke at betale noget her. Youtube er ikke bare et sted fyldt med pransk og ligegyldige videoer, der er faktisk masser af kvalitetsindhold, der kan gøre dig klogere på den verden, vi lever i. Prøv det allerede i dag.