Balancerer du også voksenliv, karriere og barn samtidig?

Hvis du som mange andre har mange kasketter som skal udfyldes hver eneste dag, så har du sikkert svært ved at opfylde dem alle på lige fod. Det kan være svært at finde tiden til det hele og nogle gange ville man ønske at der var flere timer på et døgn. Det behøver ikke være svært både at have karriere, være forælder og samtidig pleje sit eget voksenliv. 

I takt med den moderne digitalisering og udvikling af internettet, som har udviklet sig drastisk i det 20. århundrede, er det som om at dagligdagen bliver travlere, selvom mulighederne bliver flere. Udvikling af internettet har forøget dets funktion i vores daglige gang og fylder meget hos de fleste. 

Det er smart at kunne samle flere ting, og især når man træder ind i forældrerollen. 

At have børn kræver tid, og det at kunne samle informationer om sig selv og børnene på nettet så det hele tiden er tilgængeligt er jo super smart.  

Det farlige ved internettet er at jo dygtigere man bliver til at udvikle det, lige så dygtige bliver hackere til at udnytte det. Med en 2steps godkendelse kan du sikre at dine børns og dine egne oplysninger ikke kommer til adgang for uvedkommende. 

Det er mere simpelt end du tror. Du kan se flere eksempler her  på hvorfor 2steps er effektivt, og på hvor mange der allerede gør brug af det. 

De små ting har stor betydning

Når man løber hurtigt i dagligdagen og samtidig pludselig også har ansvaret for nogle små mennesker som regner med dig, er det de små ting som kommer til at have stor betydning. Børns følelsesregister er ubearbejdet og de føler alle deres følelser udenpå tøjet. 

Derfor kan det være dejligt nemt og hurtigt at have styr på andre ting som kan fylde. På internettet kan man heldigvis finde svar på alt nu til dags, og du kan læse om alt fra hvordan du optimerer dit firma, til elevationssenge. Du kan se flere eksempler her på brugbare artikler, der kan hjælpe dig med de små ting i dagligdagen, som faktisk betyder en del. 

Husk at holde fri og nyde det samtidig

Når man skal til at vænne sig til rollen som forælder og lære at balancere dagligdagen med karriere, voksenliv og børn, så er det måske vigtigste man kan huske på, nemlig at være til stede. Børn er helt vildt observerende og mærker stemning og følelser meget bedre end vi tror. Der er fordele og ulemper ved vores digitale værktøjer nu til dags, men det er også vigtigt at lade dit barn mærke at når du er der, så er du der uden en telefon, tablet eller tv i øjenkrogen.

Tag fx dit barn med i naturen og lad dem lære at man godt kan lege og slå knæende uden at det gør noget. Hvor mange skræmmer, fik du ikke da du var lille og hoppede i træer og udforskede nabolagets fjerneste kroge?

Du kan anskaffe dit barn en løbecykel så de i en tidlig alder lærer at koordinere kroppen og måske også at lidt knubs ikke skader. Her kan du læse mere om puky løbecykler og andre typer af løbecykler, så du kan finde lige den rette til jeres behov. 

Lad især dit barn styrke sin indlæringsevne, teste grænser og skabe egen leg. Evnen til at kede sig og kreere fantasier er helt vildt sundt for barnet senere kreative og løsningsorienterende sans.