Ingen coaching uden rene vinduer

Rene vinduer, kan være altafgørende for helhedsindtrykket, både når det kommer til vinduerne derhjemme og i din coachingpraksis. Her kan du læse mere om, hvorfor der ikke bliver nogen coaching uden rene vinduer.  

Førstehåndsindtryk tæller  

Du skal ikke undervurdere, hvor meget førstehåndsindtrykket tæller, når nogen kommer for første gang, besøger din coachingpraksis.  

Rene og trygge rammer, er alfa og omega, for et godt indtryk af din coachingpraksis. Det er nemlig op til dig at tilrettelægge for det bedste mulige udgangspunkt, når du skal coache, så fokusset forbliver på det, I rent faktisk skal koncentrere jer om, og ikke på omgivelserne.  

Det er en god ide at lægge meget omtanke i indretningen i det hele taget, når du skal indrette dit kontor eller lokale til coaching. Vi mennesker er nemlig meget visuelle væsener, og går meget op i, hvordan det ser ud omkring os. Dette er en proces der foregår mere eller mindre ubevidst, men vi læser tit omgivelserne ind i vores førstehåndsindtryk af, hvordan et sted ser ud eller fremstår.  

Derfor er det vigtigt, at du gør det du kan, for at sørge for at de elementære ting omkring renhed og trygge, rolige omgivelser, er på plads. Her er der en mulighed for dig til at tage kontrollen, og sætte tonen. Det er dig, der bestemmer, hvad din coachingpraksis skal fortælle verden, og derfor er det også dig, der gennem indretning og rengøring, kan sikre, at dine coachinglokaler ser så godt ud som overhovedet muligt.  

Coaching i de bedste omgivelser  

Når man skal lave coaching, er det en god ide at tilrettelægge ved at give kursusdeltagerne de bedste omgivelser. Som vi har nævnt, er der meget du selv kan gøre i forbindelse med rengøring og indretning, for at lave omgivelser der motiverer. 

Vi påvirkes i høj grad af vores omgivelser, og der er heldigvis meget vi selv kan gøre. Planter er noget, som giver ro og velvære, og derfor kan det godt være en god ide at indrette kontoret eller lokalet med planter.  

Brug en professionel vinduespudser  

Hvis du vil sikre at dine lokaler giver et godt førstehåndsindtryk med rene vinduer, kan det betale sig at bruge en professionel vinduespudser. En god, erfaren vinduespudser, kan give et helt andet resultat, end det du selv kan klare. Der er jo en grund til at der findes professionelle vinduespudsere. Det er simpelthen fordi de kan levere et helt andet resultat.  

Vinduespudser i Høng kan hjælpe dig med en fast aftale, hvis din coachingpraksis ligger i nærheden af Høng. En fast aftale kan være meget rart, fordi man slipper for selv at bekymre sig omkring, hvornår vinduerne skal pudses næste gang. En fast aftale kan godt betale sig, fordi man også får en bedre pris, når man køber en abonnementsløsning, med en dygtig og erfaren vinduespudser.  

Det samme gælder for dig, der bor i nærheden af Havdrup, og har brug for at finde en vinduespudser havdrup. Her kan du også oprette en fast aftale, og du får mulighed for at finde en god løsning, som du ikke behøver at pleje undervejs fordi det hele går af sig selv.  

Rene vinduer har mere at sige, end du måske tror, når du skal starte din egen coachingpraksis. Det er jo sådan, at det er detaljerne der tæller, og derfor er rene vinduer noget, som dine kunder måske ikke direkte vil lægge mærke til, men følelsen af renhed og velvære, er noget som de med garanti vil lægge mærke til.  

Vi scanner nemlig omgivelserne som helhed, og derfor indgår rene og blanke vinduer, som en del af denne helhed. Det kan blandt andet påvirke, hvor professionel din virksomhed bliver opfattet som, og hvor tjekket du virker, som coach. Som coach er det jo vigtigt at fremstå som ret tjekket, og som en, der faktisk har styr på noget, for at kunne lære andre teknikker. Derfor er det vigtigt, at dit lokale eller kontor afspejler dette, på den bedste mulige måde.