Find din helt egen stil

Det er ikke bare nemt at finde sin helt egen stil, og det kan omfatte alt fra hobbyer til indretning- og tøjstil. Her skal vi kigge lidt nærmere på, hvordan du skal tænke for at finde frem til lige din vej.

Bland referencer

Alle mennesker har en referenceramme, og den består blandt andet af al den kultur vi konsumerer. Det er ikke sådan, at du behøver at finde dig et stilidol, for at find din egen stil. Du kan faktisk finde din egen stil med forholdsvis få greb, og udelukkende dig selv.

Har du for eksempel set et inspirationsmedium som Pinterest? Der kan du nemt lave moodboards, sammensætninger af æstetiske referencer og udtryk du godt kan lide – og dermed kan du nemt sammensætte en stil, og et overordnet udtryk af ting du kan lide. Så er det på tide at overføre dette til andre ting.

Hvem vil du være?

Få det nemt og find din egen stil, det handler nemlig ikke blot om hvem du er, men hvem du gerne vil være. Er der en fantasi du aldrig har fået opfyldt? Har du altid drømt om, at være en bestemt type, en der altid ser velpoleret og gennemført ud?

Prøv det her, det kan nemlig sagtens lade sig gøre, og det er ikke for sent. Ligesom at det heller ikke er for sent at få en ny hobby. Find udstyr til hest hvis det er den hobby, du føler passer til din stil. Det er faktisk aldrig for sent at komme i gang, det kan du gøre allerede i dag. Man kan finde mange hobbyer som voksen, og det er faktisk noget, der kan påvirke din stil, både rent overfladiske med tøj, men også din livsstil.

Der er mange muligheder. Du kan lære dig at danse ballet, noget der giver god holdning og mange nye venner eller du kan omsider begynde på det yogahold, du altid har haft lyst til. Hvis du gerne vil blive en ny og bedre udgave af dig selv, så handler det ikke udelukkende om hvad slags tøj du har på, eller hvordan du sætter dit hår – det handler også om hvad du gør, og hvordan det du har på rent faktisk passer ind i og sammen med din hverdag. Det skal du tænke over, når du skal finde din stil – og hvem du gerne vil være. Det er nemlig aldrig for sent. Begynd med et moodboard og find din stil i dag.